-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9833 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

چرا عصر روزهاي جمعهء هر هفته غبار غمي بر دل انسان مي نشيند؟

معلوم نيست عصر جمعه هر هفته براي همهء مردم غمناك باشد و غبار غمي بر دل آن ها بنشيند. آن هايي كه غمگين مي شوند, شايد بتوان علت آن را عوامل زير دانست :

1 روزهاي غير جمعه سركار مي روند, اشتغال دارند و با دوستان حرف مي زنند. از اين جهت احساس خستگي نكرده و در نتيجه غمگين نمي شوند. اما در روز جمعه نوعاً در خانه مي نشينند, چند ساعتي با بچه ها حرف مي زنند,چند ساعتي استراحت مي كنند و ساعتي هم بانگاه به تلويزيون و گوش دادن به راديو خود را مشغول مي سازند, اماباز مي بينند ساعاتي باقي مانده است , لذا خسته مي شوند و احساس غم مي نمايند.

2 طبق روايات وارده از اهل البيت : عصرهاي هر جمعه نامهء اعمال مردم رابه پيشگاه حضرت ولي الله الاءعظم امام امام عصر عليه آلاف التحية و الثناء برده و به عرض ايشان مي رسانند. شايد انسان ها به طور ناخودآگاه از جريان مطلع شده و از اين بابت غمگين و ملول مي شوند.

3 بر حسب گفتهء روان شناسان و روان كاوان و تأييد دسته اي از روايات , انسان علاوه بر حواس پنج گانه , حس ششمي هم دارد كه از راه دور بعضي از امور ناراحت كننده يا خوشحال كننده را مي فهمد كه اصطلاحاً به آن گفته مي شود. به تعبير ديگر ارواح بعضي انسان ها در عالم معنا با هم الفت دارند كه در اثر ناراحتي روحِ يكي ,روح ديگري نيز ناراحت و غمگين مي شود.

جهان ديگري هم براي اين حالت متصور است .

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.